1. InHaus.sk
  2. Obývacie izby
  3. Kreslá do obývačky
  4. Hnedá

Hnedá Kreslá do obývačky

Tisíce kresiel z mnohých e-shopov. Vyberajte chytro podľa ceny, farieb a štýlu. Tu nájdete kreslá do obývacej izby, relaxačné kreslá, rozkladacie kreslá na spanie, polohovacie kreslá. Vyberajte podľa ceny, farieb alebo podľa štýlov. Ak hľadáte niečo pre viac ľudí, máme pohovky a gauča alebo celé sedacie súpravy . Ku kreslám sa hodia konferenčné stolíky . Hnedá kreslo, Hnedá kreslo do obývacej izby, Hnedá relaxačné kreslo, Hnedá kreslá foto, Hnedá kreslá k sedacím súpravám, Hnedá kreslá predaj, Hnedá kreslá zľavy, Hnedá televízne kreslá

polohovateľné

Polohovateľné

kreslá

Kreslá

dizajnová

Dizajnová

relaxačné

Relaxačné

kožená

Kožená

Kreslá Karup Loop

Kreslá Karup Loop

ratanová

Ratanová

ekokoža

Ekokoža

ušiak

Ušiak



Aktívny filter

Farba: Hnedá



Kožená (29) Relaxačné (9) Kreslá (108)
Seřadit podle:


Obývacie izby sú v stále viac domácnostiach miestom, kde sa stretáva celá rodina a kde teda zároveň trávite najviac času. V bytoch aj domoch sa obývákům vyhradzuje tá najväčšia miestnosť. To všetko tiež kvôli tomu, aby ste do nich pohodlne umiestnili všetok nábytok. Tým najdôležitejším kúskom nábytku je v obývacej izbe zrejme ten sedacej. Je už len na vás, či vsadíte na obrovskú sedaciu súpravu, alebo si vystačíte len s menším gaučom, ktorý doplníte kreslami. Väčšina ľudí v súčasnej dobe vsádza skôr na druhú variantu. Izba vyzerá vzdušnejší a zaujímavé kreslo navyše celý priestor ozvláštni.

Čo od kresla čakáte?

Pri výbere kresla je predovšetkým dôležité si uvedomiť, k čomu si ho kupujete a čo od neho očakávate. Budete na ňom pravidelne sedieť vy sami, alebo bude slúžiť skôr pre usadenie prípadné návštevy? Chcete kreslo, na ktorom si urobíte pohodlie a pokojne v ňom aj zaspíte, alebo vám stačí niečo podobné pohodlnejšie polstrované stoličku? To všetko sú otázky, na ktoré si pred výberom kreslá musíte odpovedať a všetky tieto ukazovatele sa zároveň premietnu vo veľkosti, prevedenie a mnohokrát aj cene.

Na čo sa zamerať?

Každé kreslo by malo mať predovšetkým stabilnú a pevnú konštrukciu, z ktorej sa vám bude dobre a ľahko vstávať, aj keď sa o ňu poriadne oprite. Pre staršie osoby sa rozhodne nehodí príliš hlboké kreslo, z ktorého sa im bude aj horšie vstávať. Malo by mať tiež široký a anatomicky tvarované sedadlo i podperu chrbta. To všetko je hrá úlohu v tom, aby vás po chvíli sedení nič nebolelo. Veľmi obľúbená sú preto kreslá s polohovaním opierky chrbta aj podložkou pod nohy. Dôležitý je aj poťahový materiál kreslá. Hlavné je, aby vám bol príjemný na dotyk. Ak budete kreslo využívať každodenne, tak určite oceníte aj ľahko čistiteľný poťah. Do domácnosti vyberajte skôr neutrálne farby, ktoré sa hodia k celému interiéru. Kreslo potom jednoducho oživíte napríklad farebným vankúšikom.