InHaus články

Téma

Bytový design Interiér Zahrada zdravé bývanie Remeslá a služby Technológie Stavebníctvo Reality Projekty

kategórie

Barové stoličky Malé kuchynské spotrebiče Skrinky do kúpeľne, nábytok Toaletné stolíky Obývacie steny Hojdacie stoličky a kreslá Vinotéky, regály a stojany na víno Domáci bar, kuchynský bar Zimná záhrada Ohnisko Oplotenie a kamenné múry (gabióny) Záhradné sedacie súpravy Záhradné hojdačky a siete Študentský nábytok Postieľky a postele Ventilátory Dekoračné vankúše Rámčeky na fotky Veľkonočné dekorácie Kovanie - kľučky, guľa Dvere Vane Komody Krby a kachle Chaty a chalúpky Strechy Záhradné kvetináče a hrantíky Detské ložkoviny Pracovné stoly Kvetináče Záclony a závesy Rolety Náradie na spracovanie potravín Dózy a nádoby na potraviny Kuchynské doplnky Kúpeľňové príslušenstvo Bazény a wellness Grily - príslušenstvo Záhradné grily Záhradné altány, pergoly a skleníky Záhradné jazierka Detské koberce Kancelárske stoličky a kreslá Skrine a skriňové systémy Stojacie lampy Nástenné dekorácie Komerčné stavby Kuchynské drezy Kuchynské batérie Sprchové kúty a zásteny Stolové lampy Ostatné dekorácie Žalúzie a markízy Bytové domy Stavba Veľké kuchynské spotrebiče Jedálenská stolička Detský nábytok Šatňové skrine Pomôcky na upratovanie Strešné okná Podlahy Matrac Odkladacie stolíky Domáca elektronika Pomôcky na záhradníčenie a zavlažovanie Pracovňa, domácu kanceláriu Závesné svietidlá Komerčné objekty Kuchynské ostrovčeky Záhradné náradie Kuchynský riad Kuchynské linky Jedálenské stoly a sety Vianočné osvetlenie Konferenčné stolíky Koberce Šatne, skrine a skladovanie Okná Postele Posteľná bielizeň Záhradné sedenie Pohovky, gauče Detské a študentské izby Osvetlenie Terasa Záhradný nábytok Sedacie súpravy Vianočné dekorácie Podlahy, okná a dvere Kúpeľne Dekorácie Vykurovanie, klimatizácia, ventilácia, rekuperácia Jedáleň Spálne Dom a okolie domu Záhrada Kuchyňa Obývacie izby

Řemesla a služby

Umývať riad v dreze, alebo v umývačke?

Umývať riad v dreze, alebo v umývačke, to je, o čo tu ide. Hoci druhé riešenie šetrí čas i ľudskú energiu, otázkou zostáva, či sú umývačky výhodnejšie aj z ekonomického a ekologického hľadiska.

Ako sa starať o podlahu z vinylu?

Zaobstarali ste si domov vinylovú podlahu a neviete, ako sa o ňu starať? Podlaha z vinylu patrí k najobľúbenejším podlahovým krytinám, svoj podiel na tom určite má aj skutočnosť, že sa ľahko udržuje a má báječné úžitkové a estetické vlastnosti. Ako na to, aby si ich nejaký čas udržala, a aj za pár rokov vyzerala, ako keď ste si ju zaobstarali?

Ako na praktizovanie všímavosti doma

Je všeobecne známe, že všímavosť je pre nás veľmi prínosná . Umožňuje nám žiť v prítomnom okamihu a uvedomiť si, kde sme a čo robíme. Praktizovanie všímavosti môže viesť k zlepšeniu rôznych aspektov života, zmierniť stres a zvýšiť celkovú kvalitu života. Je dokázané, že tento veľmi užitočný nástroj pomáha ľuďom zlepšovať zdravie a využíva sa aj ako liečba rôznych psychických problémov , ako je napríklad úzkosť a depresia, závislostí alebo symptómov problémového hráčstva .

Inštalujete novú kuchyňu? Potom majte na pamäti hlavne bezpečnosť

Vaše predchádzajúce skúsenosti s remeselníkmi nie sú príliš dobré, a tak ste sa v priebehu rokov stali Ferdom mravcom, práce všetkého druhu. Postupne ste sa zaškolili do najrôznejších kutilských disciplín a dnes už vás nezaskočí ani náročnejšie úkony, aké vás čakajú potrebné pri výmene kuchynskej linky.

Plánujete rekonštrukciu a potrebujete remeselníka? Pozrite sa, čo všetko si uňho postrážiť

Pri stavbe rodinného domu, respektíve pri jeho rekonštrukcii sa bez remeselníka vskutku nezaobídete. Zohnať spoľahlivého odborníka, ktorý má dlhoročné skúsenosti a odvádza svoju prácu precízne, je mnohokrát nadľudský výkon. Pozrite sa, čo všetko by ste si mali u takého remeselníka postrážiť, ešte predtým, než ho vôbec pustíte cez prah.

Pasívne bývanie: úlohu hrá úspora, ale aj komfort

Zelené technológie sa pri výstavbách bývania masívne presadzujú tiež v Česku. Za posledných dvadsať rokov prešli dlhú cestu a dnes vyzerajú úplne inak. Ekologické už neznamená len šetriace energiu - zníženie spotreby sa často dosahovalo na úkor komfortu a estetiky. Pasívne bývanie súčasnosti predstavuje symbiózu nízkej spotreby, pohodlie a estetiky exteriéru a interiéru stavby. Tieto technológie a postupy sa implementujú prevažne do novostavieb, pretože premeny starých objektov do tohto konceptu sú väčšinou ťažko realizovateľné. O aktuálnych trendoch sme hovorili s Ing. Jánom Prechádzkou z All Inclusive Development, technickým dozorom investora.

Pracovnú morálku vylepší uprataná kancelária

Okolo svojho pracovného stola a na ňom má každý z nás zavedený nejaký systém, ktorý mu vyhovuje a je na neho zvyknutý. Keď sa v ňom niečo zmení, nastane situácia, ktorú všetci dobre poznáme: nič nemôžeme nájsť a strácame plno času hľadaním. Preto si na stole udržujeme poriadok radšej sami, ale pre celú kanceláriu už radšej dáme s upratovaním prednosť niekomu inému.

10 tipov, ako sa nenechať napáliť remeselníkmi

S remeselníkov je skrátka problém. Nie je ich zrovna nadbytok, a keď už nejakého zoženiete, málokedy odvedie bezchybnú prácu. Z výskumu vyplýva, že 4 z 10 ľudí už prácu remeselníka reklamovali. Viac ako tretina ľudí ale nevie, ako vlastne takúto reklamáciu riešiť. Prečítajte si 10 tipov pre prevenciu nepríjemným situáciám.

Krabica doma nevyužijete len na sťahovanie

Zostalo vám doma veľa krabíc potom, čo ste sa nasťahovali? Alebo máte v pivnici boxy od spotrebičov? Vyhadzovať je by bola vyložene škoda. V každej domácnosti totiž nájdu využitie. Ušetrí vám veľa peňazí, a navyše si s nimi ešte vyhráte. Môžete zapojiť napríklad aj deti a ozdobiť si krabice spoločne.

Koľko stojí dobrá domáca tlačiareň? Vojdete sa do 2 000 Sk!

Stále sa traduje, že laserové tlačiarne majú lacnejšiu prevádzku ako atramentové tlačiarne. Pri drahších zariadení to niekedy môže byť pravda, ale v kategórii lacných tlačiarní platí, že z hľadiska pomeru ceny a výkonu sú lepšie atramentové tlačiarne.

Praktické pomôcky, ktoré vám uľahčia sťahovanie do nového bytu

Sťahovanie je zásadným krokom. Počas života čaká väčšinu z nás. Vždy je dôležité sa na akciu náležite pripraviť, aby všetko prebiehalo hladko podľa vašich predstáv. V tomto článku sa dozviete, aké pomôcky vám sťahovanie uľahčí.

Nepleťte sa nám do remesla, odkazujú remeselníci hodinovým manželom

Prakticky v žiadnom byte alebo dome nie je núdza o rôzne úpravy, opravy alebo prerábky. Niekedy sa v týchto situáciách môžeme spoliehať sami na seba a riešiť ich svojpomocne. Vždy sa ale nájdu prípady, ktoré by sme mali prenechať tým, ktorí si zo šikovnosti urobili živnosť. Na koho sa ale obrátiť? Pomôže skôr remeselník, alebo hodinový manžel?

Sezóna zlodejom nekončí: domovy vykrádajú aj počas zimných prázdnin

Za posledný rok Vykrádači bytov a rodinných domov spôsobili škodu za viac ako štvrť miliardy korún. Od začiatku roka stačili vykradnúť viac ako 5 tisíc domácností. Veľa krádeží je však stále zavinené predovšetkým našou nedbalosťou. Nepríjemné návšteve sa veľakrát môžeme vyhnúť za pomoci susedov a inštaláciou kvalitného bezpečnostného systému.