InHaus články

Téma

Bytový design Interiér Zahrada zdravé bývanie Remeslá a služby Technológie Stavebníctvo Reality Projekty

kategórie

Barové stoličky Malé kuchynské spotrebiče Skrinky do kúpeľne, nábytok Toaletné stolíky Obývacie steny Hojdacie stoličky a kreslá Vinotéky, regály a stojany na víno Domáci bar, kuchynský bar Zimná záhrada Ohnisko Oplotenie a kamenné múry (gabióny) Záhradné sedacie súpravy Záhradné hojdačky a siete Študentský nábytok Postieľky a postele Ventilátory Dekoračné vankúše Rámčeky na fotky Veľkonočné dekorácie Kovanie - kľučky, guľa Dvere Vane Komody Krby a kachle Chaty a chalúpky Strechy Záhradné kvetináče a hrantíky Detské ložkoviny Pracovné stoly Kvetináče Záclony a závesy Rolety Náradie na spracovanie potravín Dózy a nádoby na potraviny Kuchynské doplnky Kúpeľňové príslušenstvo Bazény a wellness Grily - príslušenstvo Záhradné grily Záhradné altány, pergoly a skleníky Záhradné jazierka Detské koberce Kancelárske stoličky a kreslá Skrine a skriňové systémy Stojacie lampy Nástenné dekorácie Komerčné stavby Kuchynské drezy Kuchynské batérie Sprchové kúty a zásteny Stolové lampy Ostatné dekorácie Žalúzie a markízy Bytové domy Stavba Veľké kuchynské spotrebiče Jedálenská stolička Detský nábytok Šatňové skrine Pomôcky na upratovanie Strešné okná Podlahy Matrac Odkladacie stolíky Domáca elektronika Pomôcky na záhradníčenie a zavlažovanie Pracovňa, domácu kanceláriu Závesné svietidlá Komerčné objekty Kuchynské ostrovčeky Záhradné náradie Kuchynský riad Kuchynské linky Jedálenské stoly a sety Vianočné osvetlenie Konferenčné stolíky Koberce Šatne, skrine a skladovanie Okná Postele Posteľná bielizeň Záhradné sedenie Pohovky, gauče Detské a študentské izby Osvetlenie Terasa Záhradný nábytok Sedacie súpravy Vianočné dekorácie Podlahy, okná a dvere Kúpeľne Dekorácie Vykurovanie, klimatizácia, ventilácia, rekuperácia Jedáleň Spálne Dom a okolie domu Záhrada Kuchyňa Obývacie izby

Interiér

Ako vybrať fotorámik, ktorý sa k fotke bude hodiť?

Vlastne nielen k fotke, ale aj k interiéru, v ktorom bude stáť. Ak kupujete rámček, v ktorom chcete fotky meniť, pozerajte sa skôr na to, aby sa hodil do miestnosti. Ak zháňate fotorámček na jednu konkrétnu fotografiu, zvážte aj jej farby.

Nové trendy v oblasti kuchyne. Ako má vyzerať kuchyňu v roku 2021?

Začiatok roka je ideálnou príležitosťou na plánovaní rekonštrukcie domácnosti. Mnohí z vás sa pre tento rok rozhodli zrenovovať priestor kuchyne tak, aby vyzeral modernejšie a spĺňal všetky nároky, ktoré od tejto miestnosti, kde trávite veľa času, vyžadujete. K tomu je dobré vedieť, aké sú aktuálne trendy pri zariaďovaní kuchýň.

Posvieťte si na to!

Milujete svetlo v každú dennú dobu, preto skorá rana a neskoré nočné hodiny nepatrí k vašim obľúbeným? Je to úplne logické. Svetlo, aj to umelé, dokáže zlepšiť náladu a znížiť pocit únavy. Netrápte sa tmou. Proste si posvieťte. Pokojne o polnoci.

Vybrať nočný stolík nie je tak jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá

Dominujúcim prvkom spálne je bezpochyby manželská posteľ, avšak nemali by u nej chýbať nočné stolíky, ktoré môžu vynikať ojedinelým vzhľadom, ale súčasne nemôžu strácať po funkčnej stránke. Určite nemá zmysel kupovať dizajnový kúsok, ktorý vám nakoniec nebude vyhovovať svojou výškou či veľkosťou. Zároveň ale nie je dobré sa obzerať len na praktickosť, pretože by vybraný nábytok narušoval celkový štýl miestnosti. Ideálne je nájsť kompromis.

Výber kuchynského riadu: Aké materiály zvoliť, aby vám riadu slúžilo čo najdlhšie?

Ak patríte k ľuďom, ktorí často a radi varia, nesmie vo vašej kuchyni chýbať kvalitný riad. Bez neho len ťažko pripravíte lahodné pokrmy bez pripálenín a ďalších nedostatkov. Pri výbere nového riad do kuchyne je dobré hľadieť predovšetkým na materiály, z ktorých sú vyrobené. Dosť totiž ovplyvní práve samotné varenie a kvalitu výsledných pokrmov.

Konferenčné stolíky - praktiční pomocníci aj must have krásavci

Niektoré kusy nábytku jednoducho mať musíme. Takým je aj konferenčný stolík. Je srdcom našich obývačiek a mnohokrát už nie je len jeden osamotený.

Ako prebieha výroba drevenej podlahy

Vyrúbať za chalupou buk, odviezť na pílu, priviezť dosky, položiť v Setníci na štrkový základ a natrieť? Bejvávalo. Je to síce romantika, dnes už sa ale drevené podlahy robia tak, aby sa neskrútili, nesesychaly, nevŕzgali, vyzerali desiatky rokov rovnako dobre a hodili sa nielen na chalupy, ale aj do bytov. Moderné podlahy sú celodrevené, trojvrstvové, s montážnym zámkom pre presnú a ľahkú pokládku.

Multifunkčná predsieňovej steny

Hoci patrí predsieň jednoznačne k najmenším miestnostiam v byte alebo dome, odkladáme tu až prekvapivé množstvo vecí. Len povážte. Bundy, kabáty, čiapky, šály, rukavice, všetku obuv, slnečné okuliare, kľúče ... Zároveň ide ale aj o priestor, ktorý vidíme nielen my, ale aj návštevy ako prvý. Ako v predsieni udržiavať poriadok a prehľad o všetkom, čo sa v nej nachádza? Pomocou predsieňovej steny.

Ako vybrať ideálny obliečok? Držte sa týchto rád

Kvalita obliečky je rovnako dôležitá ako samotné prevedenie postele a tvrdosť matraca. Ťažko sa budete cítiť oddýchnuto a plní energie po spánku, z ktorého vás neustále budila uštipačná perina. Poďte si prečítať niekoľko rád, na čo si dať pri výbere ideálneho obliečky pozor.

Ako vybrať jedálenský stôl, ktorý pohostia celú rodinu?

Srdcom mnohých domácností je jedáleň, pretože práve pri stole sa stretávajú všetci členovia rodiny a vychutnávajú si lahodnú večeru, cez víkendy aj obed. Ak sa chystáte do rekonštrukcie danej miestnosti a plánujete vymeniť aj súčasný nábytok za nejaký atraktívnejšie a modernejšie, mali by ste pred jeho výberom zvážiť niekoľko základných bodov.

DIY vianočné dekorácie za pár korún - video návody

Vyrobte si vlastné vianočné dekoráciu pomocou podrobných video návodov.

Video návody na vianočné dekorácie

O vianočných sviatkoch si zdobíme naše domovy rôznymi vianočnými dekoráciami. Niektorí z nás siahnu v obchodoch už po hotových, druhí si zase chcú vyrobiť dekorácie vlastné. Prinášame vám niekoľko inšpiratívnych videí na vianočné dekorácie.

10 tipov na vianočné dekorácie

Než sa nazdáte, tak sú tu opäť Vianoce. Pre gazdinky toto predvianočné obdobie znamená, že by mali začať s veľkým domácim upratovaním, je potrebné vyčistiť všetko, na čo ste počas roka nemali čas. A až sa preženú tieto nepríjemné domáce povinnosti, zostane vám ešte dostatok času na tie príjemné chvíľky. Vianoce totiž nie sú len o upratovaní, ale je s nimi tiež neodmysliteľne spojená vianočná výzdoba.

moderné kvetináče

Dizajnové kvetináče aj svietiace kvetináče na terasu, záhradu do reštaurácie aj do interiéru.

Nábytok do spálne prešiel veľkými zmenami

Máte doma ešte tú prastarú spálni? Manželská posteľ, dve skrine, dva perináky, dva nočné stolíky a možno k tomu ešte toaletný stolík s taburetom. Všetko v drevotrieske, zato s prírodnou dyhou a mnohokrát s vysokým leskom. Tak to už je poriadne retro. Dnešné spálne sú iné.

Ako na výber stola pre počítač?

Vyzerá to, že si na home office ešte nejakú dobu pobudneme. Lenže vás už sedenie pri jedálenskom stole alebo pri barovom pulte v kuchyni, prípadne u konferenčného stolíku v obývačke prestáva baviť. Z večného moc kŕčovitého napriamenie pri stole jedálenskom alebo naopak z nevhodného krútenie sa pri tom konferenčného už máte bolesti chrbta, nôh i zápästia, večer bývate viac unavení, než kedykoľvek predtým. Ako to vyzerá, dozrel čas na investíciu do počítačového stola. Lenže, ako ho vybrať? Na to sa práve teraz pozrieme.

4 rady, ako vybrať novú sedaciu súpravu

Sedacia súprava je neoddeliteľnou súčasťou vybavenia každej správnej domácnosti. Pokiaľ chcete mať doma moderný nábytok, ktorý vám poskytne potrebné pohodlie a zároveň bude slúžiť po mnoho rokov, je nutné sa pri jeho výbere zamerať na niekoľko základných aspektov.

Celý svet je javisko!

Popularita divadelných predstavení a koncertov zostala od staroveku neporušená. Divadelné alebo koncertný zážitok sa vypne, rozveselí alebo vás prinúti premýšľať.

Koberec ako módny doplnok pre váš byt

Koberce sa obstarávajú domov predovšetkým preto, aby zabezpečili teplo. Druhým, nemenej dôležitým, dôvodom je však dekorácie bytu. Koberec je totiž módnym doplnkom, ktorý dokáže premeniť charakter celej miestnosti. Poďte sa pozrieť na to, ako si vybrať koberec, ktorý vás bude hriať do chodidiel i na duši.

Vyberáme osvetlenie do pracovne

Správne osvetlenie je základom každej pracovne. Ak trávite veľa času pri pracovnom stole, nemali by ste podceniť výber vhodnej stolové lampy. Aby ste predišli únave očí a neničili si zrak pri práci, budete potrebovať svetlo, s ktorým možno manipulovať a v ideálnom prípade je tiež možné ho stlmiť alebo naopak zosilniť. Nasledujúci článok vám ukáže, ako vybrať to pravé osvetlenie pre váš pracovný stôl.

5 dôvodov, prečo si zaobstarať stropný ventilátor

Aj keď sa zdalo, že stropné ventilátory už majú svoju éru za sebou, ukazuje sa, že je tomu presne naopak. Stále viac a viac ľudí je totiž vidí ako zdravšie a lacnejšiu alternatívu ku klimatizácii. Vedeli ste, že stropný ventilátor možno veľmi ľahko nainštalovať a využijete ho aj v zime? Zistite s nami, prečo si stropný ventilátor zaobstarať.

Radi by ste obzvláštnili svoj interiér? Kúpte si konzolový stolík!

Nazasvěceného by mohlo napadnúť, že konzolový stolík slúži pre umiestnenie herných konzol. V tomto zmysle je toto označenie trochu klamlivé, čo vám však na druhú stranu nebráni hernú konzolu na neho postaviť. Rovnako ako čokoľvek iného. Možnosti využitia konzolového stolíka skrátka sú veľmi bohaté.

Moderná kúpeľňa? Nejde len o dizajn, ale hlavne o funkčnosť

Či už uvažujete o rekonštrukcii alebo o tom, ako si zariadite úplne nové obydlia, môžete sa spoľahnúť na to, že skôr či neskôr dôjde rad tiež na zariaďovaní kúpeľne. Až ten čas nastane, určite budete chcieť docieliť nielen toho, aby sa vám dobre využívala, ale aj dizajnu, ktorý bude moderný a nadčasový, takže nevyjde z módy ani po niekoľkých rokoch.

Ako zariadiť obývaciu izbu podľa feng shui?

Toto čínske učenie o čistote priestoru sa ľuďom v Európe i Amerike dostalo pod kožu z viacerých dôvodov. Skeptici by povedali, že je jednoduché zviesť svoj neúspech na niečo tak banálneho, ako je priestor, v ktorom sa pohybujeme; je to však tak bláznivá vec?

4 dôvody, prečo si zaobstarať komodu

V žiadnom interiéri nesmie chýbať praktické, a pritom elegantné vybavenie. V tomto ohľade vám doma dobre poslúži komoda. Práve do nej umiestnite ľubovoľnej kúsky oblečenia. Či už sa nachádza komoda v spálni, predsieni či obývacej izbe, vždy je užitočná.

4 tipy, ktoré vám uľahčia výber konferenčného stolíka do obývacej izby

Pri plánovaní zariadenia do obývacej izby sa zamerajte na tri dôležité veci. Sedaciu súpravu, obývaciu stenu a konferenčný stolík. A práve výberu vhodného stolíku, ktorý pozdvihne interiér a poskytne hľadané funkcie, sa venujú nasledujúce 4 praktické tipy.

Sprchovací kút môže byť tiež veľmi luxusný. Nechajte sa rozmaznávať!

Sprchové kúty rozhodne nemusí byť obyčajné. Bežné sprchové kúty dnes nájdeme takmer v každej domácnosti, pretože sa vyznačujú vysokou praktickosťou. Jednoducho ak si chcete dať napríklad len rýchlu sprchu, nemusíte kvôli toho napúšťať vaňu.

Už sa desíte horúcich letných dní? Pomôcť vám môže jednoduchý stropný ventilátor aj mobilné klimatizácie

Horúce letné dni si dokážeme naozaj užiť. Najmä potom, ak nemusíme nič robiť, máme pri ruke nejaký ten vychladený nápoj a ideálne ešte bazén alebo more. To je to potom hotový raj na zemi.

Buď svetlo! V obývačke predovšetkým!

Všetci vieme, aké to je, keď zhasnú svetlá. V divadle, v kine, v spálni pri zaspávaní. Zhasnutím svetiel jedno končí a druhé začína. V kine film, v divadle predstavenie, v spálni bdenie nahrádza spánok. Už vidíte, aká je úloha svetla v našich životoch? Nezanedbateľná!

Zariaďovanie detskej postieľky: Poradíme vám, na čo nesmiete zabudnúť

Príchod dieťatka do rodiny je bezpochyby veľmi radostnou udalosťou, avšak spája sa s ním taktiež celá rada starostí. Jednou z nich je napríklad zariaďovanie detskej postieľky, ktoré mnohokrát dokáže nastávajúci rodičia poriadne potrápiť.