1. InHaus.sk
  2. Spálne
  3. Toaletné stolíky
  4. Biele
  5. So zrkadlom
  6. Etno
  7. Juskys Toaletný stolík Zoey so zrkadlom, biela
Juskys Toaletný stolík Zoey so zrkadlom, biela - Eshopist.sk

Tento výrobok už bohužiaľ nie je v predaji.
Pozrite sa na aktuálne tovaru v sekcii Toaletné stolíky


Juskys Toaletný stolík Zoey so zrkadlom, biela

Toaletný stolík Zoey (biely) so zrkadlom, zásuvkou a skrinkou
Moderný toaletný stolík Zoey Vám ponúka veľké zrkadlo, dostatok úložného priestoru a ďalšie pohodlie. Všetku svoju kozmetiku máte poruke na jednom mieste aby ste v priebehu dňa alebo večera mali možnosť svoj makup upraviť. Vďaka veľkému zrkadlu majú ženy, dievčatá aj deti dobrý výhľad pri líčení a svoj makeup preto nanášajú bezchybne. Jeho moderný dizajn s bielym lakovaním a rovnými líniami vyzerá elegantne a hodí sa do každej spálne alebo detskej izby. Vďaka laku je kozmetický stolík navyše nenáročný na starostlivosť a odolný proti poškriabaniu.

Veľké zrkadlo
Veľké zrkadlo s rozmermi 45 x 50 cm vám pomôže každý deň pri líčení a česaní. Obdĺžnikový tvar ladí s celkovým dizajnom stola a ukazuje Vám veľký priestor. Ľahko nanášajte maskaru, očné linky a tiene na viečka, alebo aj rúž!

Skrinka s dvoma priehradkami
Vo Vašom toaletnom stolíku si nájdu miesto aj väčšie predmety. Fén, žehličku, kulmu a lak na vlasy môžete jednoducho uložiť do jednej z dvoch priehradiek v skrini. Magnetický zámok vo dverách skrinky zaručuje, že skrinka zostáva vždy pevne uzavretá.

Priestranná zásuvka
Do priestrannej zásuvky uložte šperky, makeup, štetce alebo krémy a všetko majte vždy po ruke. Zásuvka s rozmermi 58 x 32 x 10 cm ponúka dostatok priestoru pre malé predmety a Váš kozmetický stolík tak bude vždy uprataný!

Skladový priestor
Umiestnite kozmetické predmety do oblasti okolo zrkadla a dodajte svojmu toaletnému stolíku svoj vlastný vkus. Dva úložné priestory vpravo a vyvýšená úzka oblasť pod zrkadlom vám poskytujú dostatok priestoru pre slobodu mysle pri dotváraní Vášej oázy krásy.

Technické parametre:
Materiál: MDF, lakované
Farba: biela
Počet zrkadiel: 1
Počet zásuviek: 1
Počet odkladacích priestorov: 3
Počet skriniek: 1
Rozmery (približné):
Celkové rozmery: 90 x 38 x 137 cm
Zrkadlo: 45 x 50 cm
Zásuvka: 58 x 32 x 10 cm
Malé odkladacie priehradky: 19 x 19 cm
Veľký úložný priestor: 15 x 50 cm
Skrinka: 26 x 66 cm
Priehradka skrinky: 26 x 33 cm
Rozsah balenia:
1 x toaletný stolík
1 x montážny návod


Styl: Etno,
Kategoria: Toaletné stolíky