Grilovanie všeobecne nemá povesť najzdravšieho spôsobu prípravy jedla. Bohužiaľ zaslúžene! Najmä horením odkvapkávajúcich štiav (živočíšnych a rastlinných tukov) vznikajú nebezpečné látky ktoré okrem rušivé chuti tiež neprospejú vášmu zdraviu. Grily Outdoorchef toto ošéfovaly - tuk nikdy nepríde do kontaktu s plameňom a je odvádzaný preč. Vaše jedlo sa tak pripraví diétne a zdravo - bez spálené chuti, bez zbytočného tuku navyše a bez nebezpečných látok. Technológia, ktorá sa stará o to, aby grilovanie mohlo byť zdravé, sa volá Funnel ™. Máme ju patentovanú, takže asi chápete, že konkurencia by nás od zlosti najradšej ugrilovali. Tuk a šťavy sa nestretnú s plameňom. Pri grilovaní nie je potrebné používať žiadne tuky. A tie obsiahnuté v mäse sa majú voľnú cestu preč, bez toho aby sa stretli s plameňmi. \ N zdroj: www.outdoorchef.cz
Mohlo by sa vám tiež páčiť:
O Bionicu
FOR INTERIOR poradenstvi
seminár Interiéry
Čistička vzduchu BIONAIRE BAP001X
490X500__svb-2014_490x254.jpg
Náročné septembra zvládnete, keď si úlohy…
Jarné veľtrhy bývanie 2015
FOR INTERIOR 2016
Jarné veľtrhy bývanie 2015
Pomôžeme vám nájsť to, čo hľadáte:
Sivé Firemné zázemie, ľudia, náradie, stroje
Šedomodré Firemné zázemie, ľudia, náradie, stroje
none Firemné zázemie, ľudia, náradie, stroje