aktuálne články

Na čo myslieť pri výbere markízy

Na čo myslieť pri výbere markízy

Ako vybrať záhradný nábytok a na čo si dať pozor pri údržbe?

Ako vybrať záhradný nábytok a na čo si dať pozor pri údržbe?

Na čo si dať pozor pri výbere detského obliečky

Na čo si dať pozor pri výbere detského obliečky

Ako si ľahko a lacno vyzdobiť domov na Veľkú noc?

Ako si ľahko a lacno vyzdobiť domov na Veľkú noc?

Ako vybrať fotorámik, ktorý sa k fotke bude hodiť?

Ako vybrať fotorámik, ktorý sa k fotke bude hodiť?

Pri výbere detskej postele hrá bezpečnosť prím

Pri výbere detskej postele hrá bezpečnosť prím

Vázu vyberajte podľa svojho vkusu a dekorácií v interiéri

Vázu vyberajte podľa svojho vkusu a dekorácií v interiéri

Ako vybrať závesné svietidlá, aby dobre plnila svoju funkciu a stala sa ozdobou miestností?

Ako vybrať závesné svietidlá, aby dobre plnila svoju funkciu a stala sa ozdobou…

Související články

Oživte svoj domov niekoľkými zaujímavými prvkami

Oživte svoj domov niekoľkými zaujímavými prvkami

Petlice a závory, ktoré spoľahlivo ochráni váš majetok

Petlice a závory, ktoré spoľahlivo ochráni váš majetok

súvisiace

Bezpečnostné visacie zámky s certifikátom zabezpečí aj váš domov

Bezpečnostné zámky ochráni všetko, čo je vám drahé. Kvalitné certifikované produkty z odolných materiálov v sebe spájajú tradíciu, spoľahlivosť a vysoký stupeň zabezpečenia.

Bezpečnostné visiace zámky môžu účinne doplniť zabezpečenie vášho objektu. Rozhodne nie je vhodné ich výber podceňovať. Len solídny petlice či závora svoju úlohu nezastane, keď nebudú doplnené vhodným zámkom.

Pri výbere visiaceho zámku by sme sa mali zamyslieť predovšetkým nad jeho účelom, spôsobom použitia. Na trhu nájdeme celý škálu rôznych produktov - nie všetky ale možno použiť na zabezpečenie majetku. Menšie jednoduchšie visiace zámky postačí maximálne k uzamknutiu dovolenkového batožinu alebo skrinky v šatni posilňovne. Rôzne farebne odlíšené zámky sú zase ideálne pre deti na školské skrinky. Sofistikovanejšie vyzerá kódové visiace zámky, ani tie však nemôžeme považovať za "bezpečnostné". Ich rozdiel oproti bežným visiacim zámkom v podstate spočíva len v tom, že k ich odomknutie nepotrebujete kľúč, ale len poznať správny kód. Vyšší stupeň ochrany neposkytujú.

BP Golem

Bezpečnostné zámky od ostatných odlišuje certifikát nezávislých akreditovaných skúšobní

Bezpečnostné zámky sa odlišujú predovšetkým certifikáciou, ktorá okrem toho, že dokazuje vysokú kvalitu výrobkov, hovorí aj o stupni zabezpečenia, aké tento produkt poskytuje. V našej ponuke nájdete patentovanej visiace zámky českého výrobcu TOKOZ, ktoré vo svojej triede nemajú konkurenciu. Spoločnosť TOKOZ je českou "jednotkou" práve vo výrobe visiacich zámkov, čo dokazuje aj širokou škálou ponúkaných produktov.

Pyramída bezpecnosti zámkov

V našej ponuke nájdete bezpečnostné zámky TOKOZ bezpečnostných tried RC 2, RC 3 aj RC 4. Visiace zámky triedy RC 2 postačí k zabezpečeniu menej rizikových objektov - hodí sa na zabezpečenie kôlní, záhradných skladov, pivníc a pod. K uzamknutiu bytov alebo iných objektov, u ktorých už hrozí väčšie riziko príležitostného narušenia prípadným páchateľom, sú častejšie používané zámky triedy RC 3. Najvyššia bezpečnostná trieda používaná v bežnom živote (zabezpečovacie systémy vyšších bezpečnostných tried sa užívajú väčšinou len v bankách, poisťovniach, a pod.) je bezpečnostná trieda RC 4. Tieto produkty užívame k uzamknutiu priestorov, pri ktorých sa môžeme báť napadnutia skúsenejším páchateľom, ktorý "vie, ako na to," a má aj sofistikovanejšie vybavenia. Zámky triedy RC 4 takým útokom odolajú.

Ktoré visiace zámky sa hodí na uzamknutie pivníc či chatiek a ktoré ochránia náš byt?

Najnižšia trieda bezpečnostných zámkov v našej ponuke, trieda RC 2, je zastúpená visiacimi zámkami TOKOZ ALFA 50 a TOKOZ RECORD 113/50 +. Telo týchto zámkov je odolné proti hrubému násiliu alebo rozbitiu, oblúk proti vytrhnutiu aj vypáčeniu. Tieto zámky sú vzhľadom k tomu, že poskytujú základný stupeň zabezpečenia, vhodné na umiestnenie na rôzne skrine, pivničné dvere či chatky. Medzi zástupca vyššej bezpečnostnej triedy - RC 3 - patrí zámky TOKOZ PLUTO 50 a TOKOZ PLUTO G 50. Medzi týmito produktmi nájdete aj zámky s označením "long", ktoré majú predĺžená oka.

TOKOZ GOLEM patrí medzi najbezpečnejšie zámky na slovenskom i svetovom trhu!

Najvyššie možné zabezpečenia, a teda maximálnu ochranu vášmu majetku, poskytujú zámky TOKOZ GOLEM 70 a TOKOZ GOLEM G 60 GUARD. Tieto zámky patria k najbezpečnejším na slovenskom i svetovom trhu. Mohutné telo zámku je vyrobené z chrommanganové kalenej ocele povrchovo cementované. Mechanizmus zámku je naviac odolný proti dumpingu, vyhmataniu a odvŕtaniu a neohrozí ho ani extrémne klimatické podmienky.

Visiacich zámkov aj v našej ponuke nájdete celú radu. Pri ich kúpe pre zabezpečenie interiérov i exteriéru však odporúčame investovať do kvalitných visiacich zámkov s certifikáciou potvrdzujúce bezpečnostnú triedu produktu. Tá vypovedá o bezpečnostnej úrovni, ktoré daný zámok poskytuje, čo by malo byť vhodným vodítkom zákazníka pri výbere. S kvalitnými produktmi českého výrobcu TOKOZ z našej ponuky môžete ochrániť svoj domov účinne.

Kvalitné visacie bezpečnostné zámky od firmy TOKOZ môžete kúpiť v špecializovanej online obchode www.kovani-kliky.cz . Obchod ďalej ponúka široký sortiment dverného príslušenstva!

Autor: InHaus.cz