aktuálne články

Na čo myslieť pri výbere markízy

Na čo myslieť pri výbere markízy

Ako vybrať záhradný nábytok a na čo si dať pozor pri údržbe?

Ako vybrať záhradný nábytok a na čo si dať pozor pri údržbe?

Na čo si dať pozor pri výbere detského obliečky

Na čo si dať pozor pri výbere detského obliečky

Ako si ľahko a lacno vyzdobiť domov na Veľkú noc?

Ako si ľahko a lacno vyzdobiť domov na Veľkú noc?

Ako vybrať fotorámik, ktorý sa k fotke bude hodiť?

Ako vybrať fotorámik, ktorý sa k fotke bude hodiť?

Pri výbere detskej postele hrá bezpečnosť prím

Pri výbere detskej postele hrá bezpečnosť prím

Vázu vyberajte podľa svojho vkusu a dekorácií v interiéri

Vázu vyberajte podľa svojho vkusu a dekorácií v interiéri

Ako vybrať závesné svietidlá, aby dobre plnila svoju funkciu a stala sa ozdobou miestností?

Ako vybrať závesné svietidlá, aby dobre plnila svoju funkciu a stala sa ozdobou…

Související články

Obrazy do spálne navodí tú správnu relaxáciu

Obrazy do spálne navodí tú správnu relaxáciu

súvisiace

Fototapety na stenu do interiéru jednoducho patrí

Interiér každého bytu alebo rodinného domčeka sa vyznačuje predovšetkým svojou osobitosťou. Majitelia objektu, prípadne bytové jednotky, si sami vytvárajú vnútorné priestory takým spôsobom, aby sa v nich cítili maximálne pohodlne a príjemne. Častokrát to nie je nijako výrazne zložité, keďže treba výmalba a ráz nábytku dokážu vtlačiť akejkoľvek miestnosti vlastné unikátne tvár. Veľakrát je ale potrebné siahnuť po motívoch, ktoré budú nevšedné a dokážu vnútorné priestory oživiť úplne unikátnym spôsobom. Typické sú v tomto ohľade modernej fototapety. Ich vzhľad je predurčuje ako optimálne doplnky do každého interiéru. Pozrime sa teda, aké fototapety môžu jednotlivým miestnostiam čo najviac pristane.


https://myloview.cz/fototapety/podle-kategorie/architektura/zed/

Spálňa skôr v tlmenom duchu

O nevyhnutnosti spánku a ničím nerušeného relaxu sa hovorí prakticky neustále ako na internete, tak aj v tlačených médiách zaoberajúcich sa zdravím a bývaním. Niet sa čomu čudovať, pretože spánok človek potrebuje a len tak dokáže doplniť energiu, už je nútený cez deň dať do rôznych aktivít. Spálňa by mala byť skôr v tlmenejším prevedení. Preto sú výborné skôr abstraktnejšie ladené fototapety. Mnohí ľudia potrebujú absolútne ticho a jednoduché farby aj štýly okolo seba. Aranžmán vyznačujúci sa pastelovými farbami je optimálny skôr pre ranné hodiny, kedy sa potrebujeme prebudiť a opäť si užívať života. Moc pekne vyzerajú v spálni fototapety s malými úzkymi talianskymi uličkami. Evokujú v nás príjemný pocit na sviežom vzduchu v malebnom talianskom prostredí. Spálňa je aj miestom intimity, a tak sa oplatí zvoliť akty. Môže sa pokojne jednať o siluety ľudských tiel v zahalenějším abstraktnom prevedení. Akty sú v podstate nadčasové a budú sa páčiť aj v blízkej či ďalekej budúcnosti. Ľudské telo skrátka fascinuje v akokoľvek dobe.

Obývačka vo veľa podôb

V poslednej dobe sa veľa presadzujú jednoduché geometrické vzory. Typickým príkladom budiž aj prítomnosť mozaiky. Jej miesto nemusí byť v obývacej izbe nijako výrazne dominantné. Fototapety s mozaikou môžu všetko iné len nie nudiť. Voliť je možné akýkoľvek vzor podľa aktuálneho charakteru tejto miestnosti. Mozaiky sa hodí v podstate ku všetkým farbám výmaľby a rovnako tak bez problémov padnú aj k nábytku. Zaujímavou voľbou do obývacej izby je tiež metropolitné štýl. Takýto New York rozhodne vie upútať pozornosť. K dispozícii je napríklad fototapety tohto večne žijúceho a pulzujúceho mesta, ktorá je pestrá a návštevy si v nej budú rady hľadať niektoré známe lokality. Nie je problém voliť aj panoramatické pohľady na niektoré dominanty veľkomiest, ako sú Londýn, Paríž alebo už spomínaný New York. V obývacej izbe ale môžete mať pokojne vyobrazené aj prírodné motívy. Napríklad rozkvitnuté lúky, lesy alebo akékoľvek iné súčasti prirodzeného priestoru sú skvostné.

Kuchyňa v modernom háve

Priestor prevoňaný snáď tisíckou rôznych zmesí korenia. Presne takto si človek predstavuje kuchyňu. Práve tu sa pripravujú dobroty, na ktorých si neskutočne pochutnáte v akúkoľvek ročnú dobu. Že túžite po krásnej štýlové kuchyni s množstvom zaujímavých vzorov? Prečo nie? Fototapety dokážu doslova a do písmena divy. Veď práve najrôznejšie nápisy bielou farbou na tmavom podklade do kuchyne stopercentne patrí. Rovnako tak by ste mohli mať v kuchyni krásne fotografie potravín v zaujímavých pozíciách. Napríklad pomaranče so striekajúcou vodou môžu vytvoriť vynikajúcu scenériu a pohľady všetkých zvedavcov nenechajú kľudnými. Do kuchyne okrem iného patrí aj káva. Jej charakteristické arómu si môžete vychutnať prakticky kedykoľvek. Ak sa navyše pozriete na zobrazenie jednotlivých zrniek, zistíte, že vyzerajú perfektne.

Pestrá kúpeľňa s 3D motívmi

U kúpeľne sa nemusíte nutne sústrediť na to, aby vyzerala čo možno najjemnejšie. Farby tu totiž môžu a nemusia zohrať hlavnú úlohu. Ak chcete trochu neotřelejší interiér tejto miestnosti, stavte nesporne na prírodné motívy. Taká 3D tapeta s motívom kamenné steny vyvoláva v človeku pocit pohodlia v prírode, Nespútanosť živlov je tu zrejmá každým cólom. Voľba je ale iba na vás samotných.

Autor: InHaus.cz