InHaus články

Téma

Bytový design Interiér Zahrada zdravé bývanie Remeslá a služby Technológie Stavebníctvo Reality Projekty

kategórie

Barové stoličky Malé kuchynské spotrebiče Skrinky do kúpeľne, nábytok Toaletné stolíky Obývacie steny Hojdacie stoličky a kreslá Vinotéky, regály a stojany na víno Domáci bar, kuchynský bar Zimná záhrada Ohnisko Oplotenie a kamenné múry (gabióny) Záhradné sedacie súpravy Záhradné hojdačky a siete Študentský nábytok Postieľky a postele Ventilátory Dekoračné vankúše Rámčeky na fotky Veľkonočné dekorácie Kovanie - kľučky, guľa Dvere Vane Komody Krby a kachle Chaty a chalúpky Strechy Záhradné kvetináče a hrantíky Detské ložkoviny Pracovné stoly Kvetináče Záclony a závesy Rolety Náradie na spracovanie potravín Dózy a nádoby na potraviny Kuchynské doplnky Kúpeľňové príslušenstvo Bazény a wellness Grily - príslušenstvo Záhradné grily Záhradné altány, pergoly a skleníky Záhradné jazierka Detské koberce Kancelárske stoličky a kreslá Skrine a skriňové systémy Stojacie lampy Nástenné dekorácie Komerčné stavby Kuchynské drezy Kuchynské batérie Sprchové kúty a zásteny Stolové lampy Ostatné dekorácie Žalúzie a markízy Bytové domy Stavba Veľké kuchynské spotrebiče Jedálenská stolička Detský nábytok Šatňové skrine Pomôcky na upratovanie Strešné okná Podlahy Matrac Odkladacie stolíky Domáca elektronika Pomôcky na záhradníčenie a zavlažovanie Pracovňa, domácu kanceláriu Závesné svietidlá Komerčné objekty Kuchynské ostrovčeky Záhradné náradie Kuchynský riad Kuchynské linky Jedálenské stoly a sety Vianočné osvetlenie Konferenčné stolíky Koberce Šatne, skrine a skladovanie Okná Postele Posteľná bielizeň Záhradné sedenie Pohovky, gauče Detské a študentské izby Osvetlenie Terasa Záhradný nábytok Sedacie súpravy Vianočné dekorácie Podlahy, okná a dvere Kúpeľne Dekorácie Vykurovanie, klimatizácia, ventilácia, rekuperácia Jedáleň Spálne Dom a okolie domu Záhrada Kuchyňa Obývacie izby

Nábytek

Na čo si dať pozor pri výbere detského obliečky

Obliečky je veľmi dôležitý kúsok bytového textilu, pretože je v kontakte s pokožkou minimálne osem hodín. Z toho dôvodu je potrebné venovať osobitnú pozornosť výberu. A dvojnásobne to platí hlavne v prípade detských obliečok. Ak si však dáte pozor na niekoľko dôležitých parametrov, iste zvolíte správne.

Pri výbere detskej postele hrá bezpečnosť prím

Rodičia chcú pre svojich potomkov len to najlepšie, a napriek tomu s výberom detské postele robia chyby. Uprednostňujú moderný dizajn pred kvalitou a nesledujú dôležité parametre výrobku.

Botník - nevyhnutný kúsok nábytku i srdce predsiene

Každý člen domácnosti nosí až desatoro topánky ročne, a preto je botník nepostrádateľným kusom nábytku. Bez neho by sme si len horko ťažko zaistili poriadok v predsieni.

Na kancelárskom kresle sa musí sedieť ako na obláčiku

Home office sa stáva plnohodnotným spôsobom práce, čo môže spôsobiť mnohým ľuďom menšie ťažkosti. Musia si totiž zariadiť domácu pracovňu, ktorej neoddeliteľnou súčasťou je kvalitné kancelárske kreslo.

Ako vybaviť domov pre príchod mačacieho maznáčika?

Ak vám k šťastiu vo vašom byte či dome chýba už len nejaký ten chlpáč, ktorým si urobíte radosť (a on bude robiť radosť zase vám), mali by ste ešte pred zaobstaraním nového člena rodiny vedieť, na čo všetko sa pripraviť. Nejde totiž len o to, aby mal miesto, kde bude jesť a spať, niektoré zvieratká potrebujú ešte niečo navyše.

Po čom víno túžia? Po kvalitnej vinotéke!

Pohárom dobrého vína nepohrdne väčšina z nás. A aké víno máte najradšej? Kde ho nakupujete, a predovšetkým, ako ho skladujete? Radíte Ak sa medzi skutočné vínnej fajnšmekrov, mali by ste nielen k jeho konzumácii, ale aj skladovanie pristupovať profesionálne.

11 krokov k výberu správnej postele

V posteli trávite tretinu svojho života, takže by vám nemalo prísť ľúto stráviť trochu času jej výberom. Zle zvolená posteľ môže viesť k bolestiam svalov, chrbta a zlej kvalite spánku. A keďže spánok je pre organizmus veľmi dôležitý, vyberte si správne!

Štýlové odkladacie stolíky slúžia ako moderný sochy našich obydlí

Túžite po originálnom a dizajnovom nábytku? Nemusíte hneď chystať státisíce na výmenu všetkého zariadenia, ktoré doma máte. Malý solitérne nábytok v podobe odkladacích stolíkov dokáže úplne uspokojiť naše túžby po originalite a súčasne praktickosti.

4 tipy, ako si poradiť so zariadením malého obývacej izby

Čím máme menší byt, tým viac kreativity a dôvtipu musíme preukázať pri výbere nábytku. Skĺbiť potrebný nábytok, mať dostatok úložného priestoru a zároveň dosiahnuť príjemného dizajnu nie je nič jednoduché. A tak sa vám môže hodiť každý tip, ktorý vám pomôže túto úlohu uľahčiť, pustite sa teda do čítania a pripravte sa na ľahšie zariaďovaní obývacej izby menších rozmerov.

V hojdacom kresle si oddýchnete. Aké modely trh ponúka?

Po niekoľkých náročných hodinách v práci zrejme vaše telo vyžaduje odpočinok a relaxáciu. Akonáhle prídete domov, asi ako prvý sa natiahnete na sedačku alebo do postele, aby ste načerpali energiu na domáce povinnosti. Čo tak si zaobstarať nábytok, v ktorom síce neležíte, ale aj napriek tomu vám ponúkne požadované pohodlie?

Uchovajte svoje víno štýlovo a správne!

Ak vínu aspoň trochu rozumiete a ste jeho milovníkov, určite chcete mať vždy aspoň pár fliaš doma. Alebo aj viac ako len pár. Kam ale víno uložiť? Ak nemáte to šťastie a nevlastníte pivnica, ponúka sa obstaranie modernej domácej vinotéky, ktorá zaistí ideálne podmienky, ktoré fľaše potrebujú, a navyše vyzerá štýlovo. Uložiť víno do chladničky totiž nie je úplne optimálny a jeho vlastnosti tým môžu utrpieť.

Aby sa vám v kreslách dobre leňošili

V kresle by sme si mali pripadať maximálne pohodlne. Nie ako v električke. Naše obľúbené kreslo by nám malo dovoliť ocitnúť sa na chvíľku sami a nerušene relaxovať.

Chráňte svoj chrbát pred bolesťou výberom správnej stoličky

Až štyria ľudia z piatich aspoň raz za život trpí bolesťami chrbta, pričom deti nie sú výnimkou. Príčinou je mimo iného nadváha, nedostatok pohybu, zlá poloha pri sedení. Ak máte záujem svoje telo udržať zdravé a bez bolestí, pristúpte k preventívnym opatreniam zavčasu!

Trendy obliečky - ako vybrať správne farby aj materiál

V skorších dobách si musel každý vystačiť s obyčajným a vo väčšine prípadov bielym posteľnou bielizňou z bavlny. Dnešná moderná doba nám vďaka rozvinutému textilnému priemyslu ponúka bohatý výber farieb aj materiálov. Ako sa v nich vyznať a ktoré nám zaistí pohodlný spánok? Aká farba sa hodí do spálne? Mrkni na to spoločne.

Za inšpiráciou do Letňan

Ak nemáte ešte jasný plán, ako stráviť nadchádzajúce víkend, vydajte sa do Letňan. V PVA EXPO Letňany prebieha od 5. do 8.10. veľtrh nábytku, interiérov a bytových doplnkov FOR INTERIOR. Na 300 českých i zahraničných vystavovateľov tú ponúka originálny nábytok, kožené aj textilné pohovky, spálne, kuchyne, podlahy, zákazkovú výrobu, bytové doplnky, osvetlenie a mnoho ďalšieho. Prinášame vám malú reportáž z dnešného dňa na veľtrhu FOR INTERIOR. Príďte sa presvedčiť, že originalita a kvalita nemusí nutne znamenať astronomicky vysokú obstarávaciu cenu.

odkladacie stolíky

Odložte všetko, čo vás ťaží, hneď po príchode domov! Chýba vám v predsieni stolček, kam by ste hneď po vašom príchode odhodili kľúče, peňaženku, kabelku, alebo šiltovku? Poobzerajte sa po odkladacím stolíka. Ten využijete pokojne aj v iných miestnostiach domu. Podoba môže byť rozmanitá, určite si nájdete tú najlepšiu práve pre váš účel.

Ako ušetriť na kúpu nábytku

Sťahujete sa do nového bytu a premýšľate nad jeho vybavením? Cítite, že je vaša kuchyňa nepraktická a potrebovala by zmenu? Chcete svoj domov zútulniť? Ak ste aspoň raz odpovedali áno, potom by ste si mali prečítať tento článok, v ktorom vám poradíme, aký nábytok vybrať a ako na ňom ušetriť.

Vyberáme nábytok do reštaurácie, hotela či penziónu

V dnešnej dobe je podnikanie v gastronomickom odvetví, veľmi náročné. Konkurencia je vysoká a zákazníci sú čím ďalej náročnejšie. Je potrebné zaujať nielen originálnym a chutným jedlom, ale aj štýlovým nábytkom v interiéri, ktorý podčiarkne zákazníkovu gastronomický zážitok.

Nové dizajnové kúsky do kuchyne

Záujem o predaj nábytku na internete sa poslednou dobou výrazne zvyšuje. Vzniká veľa nových e-shopov a často ponúkajú krásne dizajnové kúsky za prijateľnú cenu. Vybrali sme pre vás pár zaujímavých dizajnových výrobkov do kuchyne, ktoré ponúkajú české e-shopy. Po kliknutí na foto sa dostanete priamo do e-shopu.